A Xanthazoon® xantánból (E 415) áll és fermentációs termék. Jó sűrítő és stabilizáló tulajdonságokkal rendelkezik, és adalékként használják öntetekben és szószokban, pékárukban, italokban, tejtermékekben, gyümölcskészítményekben és fagylaltokban. A Xanthazoon® oldható mind hideg, mind forró folyadékokban, és széles hőmérsékleti tartományban, pH-tartományban (savstabil) és magas só / ion koncentrációk mellett tartja fenn a termékek viszkozitását. Emulgeáló képességeiről is ismert, megakadályozza az aroma elfedését és javítja a viszkózus termékek szájérzetét. Kulináris alkalmazásokhoz a Xanthazoon® használható habok, emulziók (öntetek, szószok stb.) És italok stabilizálására, valamint apró részecskék, például gyógynövények vagy ízkapszulák szuszpenzióban tartására. A viszkozitást, a stabilitást és a szájérzetet befolyásolhatja és javíthatja a Locuzoon® vagy a Guarzoon® kiegészítő keverése.
Sűrítő és stabilizátor. Összetevők: Sűrítő: Xanthan E415, maltodextrin. Mérőkanál mellékelve. Tárolja száraz helyen.
Energia kcal | 284.000 |
Energia kJ | 1189.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 48.000 |
Cukor | 3.400 |
Fehérje | 3.500 |
Só | 1.000 |
ISBN szám | 4260147060114 |
Gyártó | biozoon GmbH |
Származási ország | Németország |
6 248 Ft (4 920 Ft + ÁFA)
20 828 Ft (16 400 Ft + ÁFA) / kg
5 004 Ft (3 940 Ft + ÁFA)
12 510 Ft (9 850 Ft + ÁFA) / kg
4 026 Ft (3 170 Ft + ÁFA)
16 104 Ft (12 680 Ft + ÁFA) / kg
8 573 Ft (6 750 Ft + ÁFA)
28 575 Ft (22 500 Ft + ÁFA) / kg
17 932 Ft (14 120 Ft + ÁFA)
71 730 Ft (56 480 Ft + ÁFA) / kg
2 807 Ft (2 210 Ft + ÁFA)
28 067 Ft (22 100 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.