Az Agazoon® agar-agart (E 406) tartalmaz, amelyet egyes algák vagy tengeri moszatok sejtfalaiból nyernek. Ez egy poliszacharid (= többszörös cukor), fehér-sárgás vagy szürke por formájában kapható. Az Agazoon® használható sűrítőszerként, gélképzőként vagy stabilizátorként. Forrás után könnyen beépíthető hideg vagy meleg folyadékokba és zselékbe. A zselésített edények nagyon stabilak, melegíthetők (akár 80 ° C-ig) vagy melegen tálalhatók. Az élelmiszeriparban az agar-agart puha karamellák, szalonna, habcsók, máz, fondant, töltelékek, lekvárok, olvasztott sajt, joghurt, fagylalt, zselé és húskonzerv előállítására használják. A háztartásban a zselatin vegetáriánus helyettesítőjeként használható.
Sűrítőszer, gélképző vagy stabilizátor. Összetevők: Gélképző szer agar agar (E406), maltodextrin. Szárazon és + 35 ° C felett tárolandó. Mérőkanál mellékelve. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | biozoon GmbH |
Származási ország | Németország |
6 248 Ft (4 920 Ft + ÁFA)
20 828 Ft (16 400 Ft + ÁFA) / kg
1 016 Ft (800 Ft + ÁFA)
2 746 Ft (2 162,16 Ft + ÁFA) / kg
5 004 Ft (3 940 Ft + ÁFA)
12 510 Ft (9 850 Ft + ÁFA) / kg
8 573 Ft (6 750 Ft + ÁFA)
28 575 Ft (22 500 Ft + ÁFA) / kg
17 932 Ft (14 120 Ft + ÁFA)
71 730 Ft (56 480 Ft + ÁFA) / kg
8 509 Ft (6 700 Ft + ÁFA)
28 363 Ft (22 333,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.