Ez a paszta a következőket tartalmazza: edzett állati zsír, homárhéjak és test kivonatai, búzaliszt, só, paprika, fűszerek és természetes aromák. Remek alap a homárleves elkészítéséhez és finomításához.
Használatra kész paszta homárleves készítéséhez. Összetevők: növényi zsír, búzadara, rákkivonatok, só, természetes aromák, színezék: paprikakivonat.
Elkészítés: Egy tányér homárleveshez keverjünk össze 25 g e pasztát 1/4 liter vízzel vagy húslével, keverjük simára és forraljuk fel. Ízesítsük ízlés szerint, és finomítsuk a levest tejszínnel vagy konyakkal. Betétként, például homár vagy rákhús. Bontatlanul hűvös (max. + 20 ° C) és száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Energia kcal | 608.000 |
Energia kJ | 2518.000 |
Zsír | 50.100 |
Telített zsírsavak | 25.900 |
Szénhidrátok | 32.800 |
Cukor | 1.300 |
Fehérje | 5.600 |
Só | 5.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Gustav L. Langbein & Co. GmbH |
Származási ország | Németország |
12 002 Ft (9 450 Ft + ÁFA)
8 407 Ft (6 620 Ft + ÁFA)
42 037 Ft (33 100 Ft + ÁFA) / liter
2 527 Ft (1 990 Ft + ÁFA)
5 055 Ft (3 980 Ft + ÁFA) / kg
2 350 Ft (1 850 Ft + ÁFA)
42 718 Ft (33 636,36 Ft + ÁFA) / kg
3 886 Ft (3 060 Ft + ÁFA)
17 272 Ft (13 600 Ft + ÁFA) / liter
2 769 Ft (2 180 Ft + ÁFA)
27 686 Ft (21 800 Ft + ÁFA) / kg
2 769 Ft (2 180 Ft + ÁFA)
27 686 Ft (21 800 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.