A főtt édesvízi garnélarák maradványait finoman feldarabolják egy mozsárban, és összekeverik 75% vajjal és 15% főzőzsírral. Ezután mindent paprikával és természetes ízekkel ízesítenek. Ideális rákos ételek finomításához, a félreérthetetlen íz támogatásához.
Rák vaj. Összetevők: 70% vaj, pálmazsír, rák kivonatok, természetes aroma, szín: paprikakivonat. Hűtve tárolandó +2 - + 7 ° C-on.
Rák leves elkészítése 2 fő részére: 80g rákvajat olvassz fel alacsony hőmérsékleten, és keverjen bele 2 evőkanál lisztet. Folyamatos keverés közben adjon hozzá 500 ml húslevest, és lassan forralja fel. Ízlés szerint ízesítjük, finomítsuk tejszínnel és / vagy konyakkal. Betétként pl. Rák vagy homár hús. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 899.000 |
Energia kJ | 3696.000 |
Zsír | 99.800 |
Telített zsírsavak | 62.100 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.200 |
Só | 0.020 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Gustav L. Langbein & Co. GmbH |
Származási ország | Németország |
12 002 Ft (9 450 Ft + ÁFA)
8 407 Ft (6 620 Ft + ÁFA)
42 037 Ft (33 100 Ft + ÁFA) / liter
5 283 Ft (4 160 Ft + ÁFA)
52 832 Ft (41 600 Ft + ÁFA) / liter
22 441 Ft (17 670 Ft + ÁFA)
3 886 Ft (3 060 Ft + ÁFA)
17 272 Ft (13 600 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.