Edzett állati zsír, rákkivonatok, búzaliszt és paprika. Remek alap rákleves készítéséhez és finomításához.
Használatra kész paszta rákleves készítéséhez. Összetevők: növényi zsír, búzadara, ráktest kivonatok, só, természetes aromák, színezék: paprikakivonat.
Elkészítés: Egy tányér rákleveshez keverjünk 25 g e pasztát 1/4 liter vízzel vagy húslével, keverjük simára és forraljuk fel. Ízesítsük ízlés szerint, és finomítsuk a levest tejszínnel vagy konyakkal. Betétként pl. Rák vagy homár hús. Bontatlanul hűvös (max. + 20 ° C) és száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Energia kcal | 608.000 |
Energia kJ | 2521.000 |
Zsír | 49.400 |
Telített zsírsavak | 24.300 |
Szénhidrátok | 35.000 |
Cukor | 1.100 |
Fehérje | 5.200 |
Só | 3.800 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Gustav L. Langbein & Co. GmbH |
Származási ország | Németország |
12 002 Ft (9 450 Ft + ÁFA)
8 407 Ft (6 620 Ft + ÁFA)
42 037 Ft (33 100 Ft + ÁFA) / liter
5 283 Ft (4 160 Ft + ÁFA)
52 832 Ft (41 600 Ft + ÁFA) / liter
22 441 Ft (17 670 Ft + ÁFA)
3 886 Ft (3 060 Ft + ÁFA)
17 272 Ft (13 600 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.