A rákalaplé ideális halételek, levesek, szószok készítéséhez, például homár-Bisque vagy rákos szósz kaporral. A Nestle klasszikus készletei a legjobb friss alapanyagokból készülnek, és hiteles ízűek az I. ponton. Tartósítószerek, ízfokozók vagy színezékek hozzáadása nélkül. Az 1: 1 arányú alapok pontos kiszámítást tesznek lehetővé, és további hígítás / adagolás nélkül felhasználhatók.
Rákfélék alaplé. Összetevők: víz, GARNÉLA, sárgarépa, hagyma, kétszer tömény paradicsompüré, ZELLER, fehérbor, fekete bors, kakukkfű, babérlevél, BRANDY, asztali só, szósz (pálinkaecet, cayenn-bors, só). Felbontás után hűvös helyen, legfeljebb + 5 ° C-on tárolandó és 3 napon belül felhasználható. Tulajdonságok: alkoholt tartalmaz.
Energia kcal | 22.000 |
Energia kJ | 91.000 |
Zsír | 0.400 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 1.900 |
Cukor | 1.300 |
Fehérje | 2.100 |
Só | 0.380 |
Allergén - Zeller | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Nestle Professional GmbH |
Származási ország | Németország |
8 407 Ft (6 620 Ft + ÁFA)
42 037 Ft (33 100 Ft + ÁFA) / liter
5 283 Ft (4 160 Ft + ÁFA)
52 832 Ft (41 600 Ft + ÁFA) / liter
22 441 Ft (17 670 Ft + ÁFA)
3 886 Ft (3 060 Ft + ÁFA)
17 272 Ft (13 600 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.