Fordított gömbök (buborékok) előállításához. Az invertált gömbök (alginát alginátban) ideálisak minden magas kalciumtartalmú élelmiszerhez, mint például a feta vagy a mozzarella, mivel sokkal jobb szájérzetet és harapást biztosítanak, mint a normál gömböződés (alginát alginátban)! A glükonolaktát hidegen oldódik.
Összetevők: Kalcium-glükonát E578, kalcium-laktát E270. Adagolás: 20g/kg. Hűvös és száraz helyen tárolja. Tulajdonságok: Tápértékeket nem kell feltüntetni.
ISBN szám | 8414933570509 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
9 881 Ft (7 780 Ft + ÁFA)
13 174 Ft (10 373,33 Ft + ÁFA) / kg
6 248 Ft (4 920 Ft + ÁFA)
20 828 Ft (16 400 Ft + ÁFA) / kg
5 004 Ft (3 940 Ft + ÁFA)
12 510 Ft (9 850 Ft + ÁFA) / kg
13 754 Ft (10 830 Ft + ÁFA)
27 508 Ft (21 660 Ft + ÁFA) / kg
38 Ft (30 Ft + ÁFA)
38 Ft (30 Ft + ÁFA) / darab
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.