Az Alginátot barna algákból vonják ki, és gélképző és sűrítő szerként használják. Kalcium-klorid-szemcsékkel kombinálva hideg állapotban gélesedik, és erőteljes keverés közben folyékonyabbá válik. Hatásához nem kell melegíteni. A nátrium-alginátot gömbölyű alkotásokhoz használják: kaviár, ravioli, buborékok, gnocchi, márvány, minigolyó stb.
Gélesítő, sűrítő, stabilizáló nátrium-alginát (E401). Összetevők: nátrium-alginát (E401). Alkalmazás: literenként 5-8g algint keverjen a gömb alakú folyadékba vagy a gömbfürdőbe, és hagyja legalább egy órán át pihenni.
Energia kcal | 420.000 |
Energia kJ | 1757.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 70.000 |
Cukor | 70.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 28.750 |
Gyártó | Hampp Media GmbH |
Származási ország | Németország |
11 963 Ft (9 420 Ft + ÁFA)
15 951 Ft (12 560 Ft + ÁFA) / kg
5 652 Ft (4 450 Ft + ÁFA)
14 129 Ft (11 125 Ft + ÁFA) / kg
11 773 Ft (9 270 Ft + ÁFA)
23 546 Ft (18 540 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.