Ez a textúrázó keverék lehetővé teszi a különböző zöldségek egy egésszé történő kombinálását. Így egyes darabokat vagy csíkokat - és a recepttől függően egy kis nyers halat vagy húst is - hidegen hamburger vagy terrine formájában összeragaszthatunk. A készítményeket pihenés/reakciós idő után hidegen, vagy sütve, grillezve, sütve és sütve is tálalhatjuk. Adagolás: 1 kg tömeg /15 g GelBurguer.
Összetevők: Sűrítőanyag: nátrium-alginát E401, stabilizátor: kalcium-szulfát E516, tetrasodium-difoszfát E450iii. Adagolás: 10-15 g/kg. Hűvös és száraz helyen tároljuk.
Energia kcal | 60.000 |
Energia kJ | 260.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 23.200 |
Allergén - Tej | nyomokban |
ISBN szám | 8414933570523 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
32 080 Ft (25 260 Ft + ÁFA)
160 401 Ft (126 300 Ft + ÁFA) / kg
9 804 Ft (7 720 Ft + ÁFA)
32 681 Ft (25 733,33 Ft + ÁFA) / kg
11 773 Ft (9 270 Ft + ÁFA)
23 546 Ft (18 540 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.