A Wiberg borkőpor természetes módon garantálja a jó és egyenletes kovászolást. A benne lévő borkősav jó alternatívája a foszfátnak. Felhasználás: A sütőporos sütőporhoz való felhasználás: Mindenféle pékáru. A borkő a hüvelyesek főzési idejét is csökkenti. 16 g borkő 500 g liszthez. Laktóz- és gluténmentes.
Összetevők: Emelőanyagok: borkőtejszín, nátrium-karbonátok, keményítő. Adagolás: 32 g 1 kg lisztre. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: gluténmentes, laktózmentes.
Energia kcal | 205.000 |
Energia kJ | 880.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 18.300 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 32.200 |
ISBN szám | 9002540838786 |
Gyártó | Wiberg GmbH |
Származási ország | Ausztria |
114 Ft (90 Ft + ÁFA)
1 156 Ft (910 Ft + ÁFA)
1 156 Ft (910 Ft + ÁFA) / kg
1 410 Ft (1 110 Ft + ÁFA)
1 410 Ft (1 110 Ft + ÁFA) / kg
2 934 Ft (2 310 Ft + ÁFA)
1 173 Ft (924 Ft + ÁFA) / kg
5 245 Ft (4 130 Ft + ÁFA)
5 245 Ft (4 130 Ft + ÁFA) / kg
4 788 Ft (3 770 Ft + ÁFA)
19 152 Ft (15 080 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.