Ez a paszta a következőket tartalmazza: edzett állati zsír, homárhéjak és test kivonatai, búzaliszt, só, paprika, fűszerek és természetes aromák. Remek alap a homárleves elkészítéséhez és finomításához.
Használatra kész paszta homárleves készítéséhez. Összetevők: növényi zsír, búzadara, rákkivonatok, só, természetes aromák, színezék: paprikakivonat.
Elkészítés: Egy tányér homárleveshez keverjünk össze 25 g e pasztát 1/4 liter vízzel vagy húslével, keverjük simára és forraljuk fel. Ízesítsük ízlés szerint, és finomítsuk a levest tejszínnel vagy konyakkal. Betétként, például homár vagy rákhús. Bontatlanul hűvös (max. + 20 ° C) és száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Energia kcal | 608.000 |
Energia kJ | 2518.000 |
Zsír | 50.100 |
Telített zsírsavak | 25.900 |
Szénhidrátok | 32.800 |
Cukor | 1.300 |
Fehérje | 5.600 |
Só | 5.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Gustav L. Langbein & Co. GmbH |
Származási ország | Németország |
13 741 Ft (10 820 Ft + ÁFA)
9 487 Ft (7 470 Ft + ÁFA)
1 581 Ft (1 245 Ft + ÁFA) / liter
2 845 Ft (2 240 Ft + ÁFA)
5 690 Ft (4 480 Ft + ÁFA) / kg
2 616 Ft (2 060 Ft + ÁFA)
47 567 Ft (37 454,55 Ft + ÁFA) / kg
4 394 Ft (3 460 Ft + ÁFA)
19 530 Ft (15 377,78 Ft + ÁFA) / liter
3 124 Ft (2 460 Ft + ÁFA)
31 242 Ft (24 600 Ft + ÁFA) / kg
3 124 Ft (2 460 Ft + ÁFA)
31 242 Ft (24 600 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.