Finom vaj rákkivonatokkal, amely vonzó színét a paprikától kapja. Ideális homárételek finomításához, a félreérthetetlen íz támogatásához.
Homárvaj készítés. Összetevők: 70% MÁRKÁZOTT VAJ, pálmazsír, rákkivonatok, természetes aroma, szín: paprikakivonat. Hűtve tárolandó +2 - + 7 ° C-on.
Homárleves elkészítése: 40g homár vajat megolvasztunk alacsony hőmérsékleten, és keverünk bele 1 evőkanál lisztet. Folyamatos keverés közben adjon hozzá 250 ml húslevest, és lassan forralja fel. Ízlés szerint ízesítsd, finomítsd tejszínnel és konyakkal. Betétként, például homár vagy rákhús. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 899.000 |
Energia kJ | 3694.000 |
Zsír | 99.800 |
Telített zsírsavak | 60.600 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 0.300 |
Só | 0.030 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Gustav L. Langbein & Co. GmbH |
Származási ország | Németország |
8 407 Ft (6 620 Ft + ÁFA)
42 037 Ft (33 100 Ft + ÁFA) / liter
12 116 Ft (9 540 Ft + ÁFA)
48 463 Ft (38 160 Ft + ÁFA) / kg
3 150 Ft (2 480 Ft + ÁFA)
89 989 Ft (70 857,14 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.