A szójalecitint folyadékok habosítására használják, pl. botmixerrel (lapos tartozék) vagy habverővel. Ezzel a textúrázóval a habok stabilabbak maradnak és fagyállóbbak is. A port hidegen keverjük fel. A habosítandó közegben lévő zsír és olaj arányától függően csökken az emulgeáló képesség. A vadfokhagymás habhoz például a tejszínt, a vadfokhagymapasztát és a szójalecitint botmixerrel pürésítse. A hab ideális feltétként használható halételekhez.
Összetevők: Emulgeálószer: SOJALECITHIN E322. Adagolás: 5 - 8 g/kg. Hűvös és száraz helyen tárolja. Tulajdonságok: Tápértékeket nem kell feltüntetni.
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 8414933319122 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.