A Wagyu a japán szarvasmarha-fajta neve, amelynek kulináris előnye, hogy több intramuszkuláris zsírt helyez el. Ez minden szempontból jobb és kerekebb ízt szolgál. A szilárd zsír különlegessége a diós és vajszerű aroma. A marhazsírt hagyományosan rántáshoz használták, mert sütési pontja nagyon magas. Éppen ezért akkor is használhatja a konyhában, amikor magas hőmérsékleten pörköl és klasszikus angol pitét készít.
Bajor Wagyu marhahúsból származó zsír. Összetevők: Wagyu marhahús zsír. Hűtve tárolandó + 3 ° C és + 7 ° C között. A felbontástól számított 3 héten belül fel kell használni.
Energia kcal | 896.000 |
Energia kJ | 3682.000 |
Zsír | 99.500 |
Telített zsírsavak | 47.300 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.030 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD Lebensmittelsgroßhandels GmbH |
Származási ország | Németország |
20 777 Ft (16 360 Ft + ÁFA)
41 554 Ft (32 720 Ft + ÁFA) / liter
2 743 Ft (2 160 Ft + ÁFA)
8 068 Ft (6 352,94 Ft + ÁFA) / kg
4 915 Ft (3 870 Ft + ÁFA)
245 745 Ft (193 500 Ft + ÁFA) / kg
2 477 Ft (1 950 Ft + ÁFA)
24 765 Ft (19 500 Ft + ÁFA) / kg
4 102 Ft (3 230 Ft + ÁFA)
19 534 Ft (15 380,95 Ft + ÁFA) / liter
2 972 Ft (2 340 Ft + ÁFA)
59 436 Ft (46 800 Ft + ÁFA) / kg
13 030 Ft (10 260 Ft + ÁFA)
52 121 Ft (41 040 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.