A Wagyu a japán szarvasmarha-fajta neve, amelynek kulináris előnye, hogy több intramuszkuláris zsírt helyez el. Ez minden szempontból jobb és kerekebb ízt szolgál. A szilárd zsír különlegessége a diós és vajszerű aroma. A marhazsírt hagyományosan rántáshoz használták, mert sütési pontja nagyon magas. Éppen ezért akkor is használhatja a konyhában, amikor magas hőmérsékleten pörköl és klasszikus angol pitét készít.
Bajor Wagyu marhahúsból származó zsír. Összetevők: Wagyu marhahús zsír. Hűtve tárolandó + 3 ° C és + 7 ° C között. A felbontástól számított 3 héten belül fel kell használni.
Energia kcal | 896.000 |
Energia kJ | 3682.000 |
Zsír | 99.500 |
Telített zsírsavak | 47.300 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.030 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD Lebensmittelsgroßhandels GmbH |
Származási ország | Németország |
20 777 Ft (16 360 Ft + ÁFA)
41 554 Ft (32 720 Ft + ÁFA) / liter
4 686 Ft (3 690 Ft + ÁFA)
234 315 Ft (184 500 Ft + ÁFA) / kg
2 350 Ft (1 850 Ft + ÁFA)
23 495 Ft (18 500 Ft + ÁFA) / kg
3 912 Ft (3 080 Ft + ÁFA)
18 627 Ft (14 666,67 Ft + ÁFA) / liter
2 832 Ft (2 230 Ft + ÁFA)
56 642 Ft (44 600 Ft + ÁFA) / kg
12 421 Ft (9 780 Ft + ÁFA)
49 682 Ft (39 120 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.