A lazacfilé nyerge a lazac legfinomabb része. Gyakran 200 euró / kg feletti árakat kérnek ezért a vágásért. A skót füstölt lazac a kivételes minőségét a hosszú hagyományoknak és a termelés különleges hozzáértésének köszönheti. A lazac skót akvakultúrából származik, bükk rönkökkel hideg füstölték és enyhén sózott. A hátsó filéről a füstölés után eltávolítanak mindent, ami megzavarhatja a teljes élvezetet. Ezért ezt a lazacot nem szeletekben eszik, mint általában, hanem ujjnyi vastag darabokban. A skót füstölt lazac kevés zsírral rendelkezik, gyengéd a harapásra, megolvad a nyelvén és buja aromát fejleszt ki. Egyszóval: egyesíti azokat az előnyöket, amelyeket az igazi ínyencek elvárnak egy lazactól.
Füstölt lazacfilé. Összetevők: Lazac (Salmon Salar), só, füst. Tárolás 0 ° C és + 4 ° C között. Akvakultúra-lazac Skóciában. Németországban készült.
Energia kcal | 174.000 |
Energia kJ | 728.000 |
Zsír | 9.700 |
Telített zsírsavak | 3.000 |
Szénhidrátok | 0.300 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 21.400 |
Só | 3.060 |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
38 392 Ft (30 230 Ft + ÁFA)
38 392 Ft (30 230 Ft + ÁFA) / kg
2 502 Ft (1 970 Ft + ÁFA)
12 830 Ft (10 102,56 Ft + ÁFA) / kg
3 556 Ft (2 800 Ft + ÁFA)
101 600 Ft (80 000 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.