Száraz fehérjepor folyadékokhoz keverhető friss fehérjepótlóként, pl. gyümölcslé gyümölcshabos habcsókokhoz, süteményekhez és krémekhez. Keverje a port hideg folyadékba, és keverje ki belőle az esetleges csomókat, majd felverhető és a szokásos módon felhasználható. A tojásfehérje sűrűségének aránya: kb. 100 g/1 liter folyadék vagy kb. 25 g/1 kg szilárd tömeg.
Összetevők: Nagyon erős stabilizáló albumin. 100 g/l vízben vagy gyümölcslevekben. 25 g/ kg sűrített gyümölcslevekben. Hideg folyadékkal összekeverjük és felverjük. Optimális eredmény 24 óra elteltével. Hűvös és száraz helyen tárolja.
Energia kcal | 340.000 |
Energia kJ | 1445.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 85.000 |
Só | 3.200 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
ISBN szám | 8414933038016 |
Gyártó | Sosa Ingredients S.L. Pol.Ind. |
Származási ország | Spanyolország |
10 287 Ft (8 100 Ft + ÁFA)
20 574 Ft (16 200 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.