Az ősi Morelli tésztagyár termékei egyedülállóak a maguk nemében. Titkuk egy olyan összetevőben rejlik, amely nem található meg a hagyományos tésztákban. Ez a búzacsíra, a gabona szíve. Ez a nemes, eredeti olasz tészta, amelyet kézzel készítenek San Romanóban (Pisa), nem használ tartósítószert vagy színezéket. A tésztát kézzel sodorják, és 36 órán át alacsony hőmérsékleten szárítják.
Összetevők: kemény búzadara, 14,52% tojás, víz, 2,9% búzacsíra. Főzési idő 6 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olasz termék.
Energia kcal | 370 |
Energia kJ | 1565 |
Zsír | 3,6 |
Telített zsírsavak | 1 |
Szénhidrátok | 67 |
Cukor | 4,9 |
Fehérje | 16 |
Só | 0,08 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Antico Pastificio Morelli 1860 Srl, San Romano Via S. France |
Származási ország | Olaszország |
2 070 Ft (1 630 Ft + ÁFA)
41 402 Ft (32 600 Ft + ÁFA) / kg
2 934 Ft (2 310 Ft + ÁFA)
11 735 Ft (9 240 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.