Az egyik legértékesebb típusú lencsét az Umbriában, Castelluccio környékén, 1400 méteres magasságban termesztik. A termesztés vegyi anyagok használata nélkül és a vetésforgóban történik: lencse - pihenés - gabona. A Castelluccio fennsíkon az átlagos éves termelés csupán néhány száz mázsa. Ennek a kis hüvelyesnek az az előnye, hogy főzés előtt nem kell áztatni. Főzhető anélkül, hogy elveszítené a héját vagy pépes lesz, és a mag szilárd marad a harapásig. Ezeknek a hegyi lencséknek diós aromájuk is van. Ideális meleg és hideg ételekhez.
Barna lencse - Lenticchie Umbre. összetevők: apró barna lencse. Hűvös, sötét és száraz helyen tárolja. Forraljuk a lencsét bő vízben körülbelül 20 percig, amíg puha nem lesz.
Energia kcal | 266.000 |
Energia kJ | 1129.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 42.200 |
Cukor | 1.500 |
Fehérje | 22.900 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Bartolini Emilio |
Származási ország | Olaszország |
1 778 Ft (1 400 Ft + ÁFA)
3 556 Ft (2 800 Ft + ÁFA) / kg
7 264 Ft (5 720 Ft + ÁFA)
7 264 Ft (5 720 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.