Ez a kambodzsai bors abszolút ritkaság. Az igazi vörös bors (piper nigrum) teljesen érett gyümölcs, amelynek íze finom, szinte édes és gyümölcsös. A belső mag erős, tartós csípősséget hoz létre. A kampot borsot sertéshús, csirke és hal ízesítésére használják, és olyan gyümölcsökhöz is alkalmas, mint az érett mangó és az eper. Mivel a szemek túl puhák (és túl érettek) a malomhoz, csak röviddel a használat előtt szabad őket darabolni.
Vörös Kampot bors, egész. összetevők: piros Kampot bors. Származási ország: Kambodzsa. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Altes Gewürzamt GmbH Ingo Holland |
Származási ország | Kambodzsa |
4 737 Ft (3 730 Ft + ÁFA)
37 897 Ft (29 840 Ft + ÁFA) / kg
2 845 Ft (2 240 Ft + ÁFA)
23 707 Ft (18 666,67 Ft + ÁFA) / kg
3 442 Ft (2 710 Ft + ÁFA)
22 945 Ft (18 066,67 Ft + ÁFA) / kg
2 921 Ft (2 300 Ft + ÁFA)
29 210 Ft (23 000 Ft + ÁFA) / kg
2 629 Ft (2 070 Ft + ÁFA)
52 578 Ft (41 400 Ft + ÁFA) / kg
5 664 Ft (4 460 Ft + ÁFA)
141 605 Ft (111 500 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.