A Latxa juhfajtából származó juhtejből készül. Könnyű vagy közepes ízű kemény sajt Az Idiazabal sajt Baszkföldről és Navarrából származik. Az Idiazabal elnevezés nem a Gipuzkoa tartományban található Idiazabal városról mint származási helyről származik, hanem annak a területnek a földrajzi központjáról, ahol az azonos tulajdonságokkal rendelkező juhsajtot készítik.
Áraink 1 kg feltételezett súlyon alapulnak.
Összetevők: SKIM MILK, só, oltó, tejsav, tejtermés, tartósítószer: E252 és EGG WHITE LYSOZYME. A héj nem ehető. Hűvös helyen, +3°C és +9°C között tárolja. Spanyolországban gyártott. Tulajdonságok: Állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 435 |
Energia kJ | 1802 |
Zsír | 38 |
Telített zsírsavak | 27 |
Szénhidrátok | 0,3 |
Cukor | 0 |
Fehérje | 23 |
Só | 1,5 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | QUESOS LA VASCO NAVARRA S.A., CT Irun-Madrid Km. 391, 31800 |
Származási ország | Spanyolország |
15 069 Ft (12 770 Ft + ÁFA)
15 069 Ft (12 770 Ft + ÁFA) / kg
19 718 Ft (16 710 Ft + ÁFA)
19 718 Ft (16 710 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.