Származás: A burgenlandi érett paradicsomokat kézzel válogatták össze, óvatosan préselték, és a lé erjedéshez vezetett. Előállítás: Az erjesztés és az érlelési fázis után beoltották a bort egyetlen fajtán termesztett ecet baktérium tenyészettel. Az ecet fermentációja ellenőrzött fermentáció alatt zajlik, amelynek során folyamatosan ellenőrzik a hőmérsékletet és az oxigénellátást a baktériumok optimális életkörülményeinek garantálása érdekében. Ez a magas minőség elérésének egyik előfeltétele. Erjedés után a fiatal ecetet üveggömbökben tárolják.
Paradicsomecet. Hozzávalók: paradicsom. Savasság 5%. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
ISBN szám | 90071324 |
Gyártó | Firma Gegenbauer |
Származási ország | Ausztria |
10 008 Ft (7 880 Ft + ÁFA)
40 030 Ft (31 520 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.