A különösen sűrű húsú és aromás fajta, a Baglama faj fügéi Dél-Törökországból származnak, és miután tenyésztett élesztővel préselték őket, alkoholos fermentációra hozták. Az érési fázist követően a bort tiszta ecetes baktériumtenyészettel oltották be. Az ecet fermentációja ellenőrzött fermentáció alatt zajlik, amelynek során folyamatosan ellenőrzik a hőmérsékletet és az oxigénellátást a baktériumok optimális életkörülményeinek garantálása érdekében. Ez a magas minőség elérésének egyik előfeltétele. Az erjedés végén a fiatal ecetet üveggömbökben tárolják, többször eltávolítják a seprőről, majd üveggömbökben érlelik. A gyümölcs egzotikus aromája csak az ecet hosszú ideig tartó tárolása után alakul ki, hogy aztán megszerezhesse a szájpadláshoz hízelgő puhaságot.
Függelékecet. Összetevők: füge. Savtartalom: 5%. Szűrés nélküli és pasztörizálatlan. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Erwin Gegenbauer Wiener Essig Brauerei |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.