A tojással készült tésztának mindig más a harapása, mint a tojás nélküli társának. A szalagtészták csoportjában Granoro nemcsak a tagliatelle-t vagy a keskenyebb fajtáit kínálja, hanem a 8 mm széles fettuccint tojással. Ez a tészta Olaszországból származik, és a legjobb durumbúza búzadarából és tojásból készül. A főzési idő 6 és 10 perc között van. Ideális minden tészta szószhoz.
Durumbúzadarából készült tojásos tészta. összetevők: DURUM BÚZA búzadara, 19,36% tojás. Főzési idő: 5 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült.
Energia kcal | 367.000 |
Energia kJ | 1552.000 |
Zsír | 3.300 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 68.000 |
Cukor | 2.300 |
Fehérje | 14.500 |
Só | 0.090 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pastificio Attilio Mastromauro Granoro srl |
Származási ország | Olaszország |
14 224 Ft (11 200 Ft + ÁFA)
5 042 Ft (3 970 Ft + ÁFA)
25 210 Ft (19 850 Ft + ÁFA) / liter
5 563 Ft (4 380 Ft + ÁFA)
27 813 Ft (21 900 Ft + ÁFA) / liter
13 653 Ft (10 750 Ft + ÁFA)
6 363 Ft (5 010 Ft + ÁFA)
50 902 Ft (40 080 Ft + ÁFA) / kg
1 168 Ft (920 Ft + ÁFA)
2 337 Ft (1 840 Ft + ÁFA) / kg
775 Ft (610 Ft + ÁFA)
1 549 Ft (1 220 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.