A GelEspessa xantángumit tartalmaz, és mártások, coulis-k vagy levesek sűrítőanyagaként használható. A GelEspessa a sorbetek stabilizálójaként is használható. A sűrítendő ételeknek/folyadékoknak legalább 80%-ban vizet kell tartalmazniuk. A magasabb savtartalmú gyümölcsök kevésbé zselésednek. A GelEspessa hidegen vagy melegen felverhető a folyadékkal, amíg a keverék besűrűsödik.
Összetevők: Maltodextrin, xantán gumi E415. Adagolás: 6-15g/kg. A terméket addig verjük, amíg a keverék besűrűsödik. Hideg vagy meleg masszához keverjük. Hűvös, száraz helyen tárolja. Spanyolországban készült.
Energia kcal | 314.000 |
Energia kJ | 1308.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 67.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 2.300 |
Só | 2.400 |
Allergén - Tej | nyomokban |
ISBN szám | 8414933570103 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
60 350 Ft (47 520 Ft + ÁFA)
60 350 Ft (47 520 Ft + ÁFA) / kg
60 325 Ft (47 500 Ft + ÁFA)
60 325 Ft (47 500 Ft + ÁFA) / kg
5 423 Ft (4 270 Ft + ÁFA)
25 578 Ft (20 140 Ft + ÁFA)
102 311 Ft (80 560 Ft + ÁFA) / kg
5 436 Ft (4 280 Ft + ÁFA)
10 871 Ft (8 560 Ft + ÁFA) / kg
11 430 Ft (9 000 Ft + ÁFA)
22 860 Ft (18 000 Ft + ÁFA) / kg
11 570 Ft (9 110 Ft + ÁFA)
23 139 Ft (18 220 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.