Az Elastic minden bizonnyal a legelasztikusabb lágy zselatin a piacon. Többek között carregenato (algafajta) és gumi (szentjánoskenyérfa), valamint maltodextrin alkotja. Ez a két elem lehetővé teszi, hogy teljesen átlátszó és rugalmas gélt kapjunk. Ahhoz, hogy ezzel a zselatinnal dolgozhassunk, fontos, hogy szobahőmérsékleten keverjük össze, majd legalább 65 °C-ra melegítsük (jobb, ha forraljuk), hogy hidratálódjon és zselésedjen. Miután minden megdermedt, rugalmas anyaggá válik, amely nyújtható és manipulálható, akár felületek befedésére is. Nem ajánlott erősen savas közegeket használni, mivel ezek hajlamosak törni és nem alvadnak meg. Miután zselésedett, a szerkezet stabilitásának megőrzése érdekében le kell hűteni. Ideális gélek készítéséhez tésztában és restauráláshoz rugalmas hatású.Fagyasztáskor stabil.
Összetevők: Maltodextrin, sűrítőanyagok: szentjánoskenyérmagliszt (E140), karragén (E407), savanyúságot szabályozó anyag: kálium-citrát (E332ii). Ajánlott adag: 25-50 g/kg Hűvös, száraz helyen tárolandó. Spanyolországban gyártották. Tulajdonságok: Nem kell tápértékeket feltüntetni.
ISBN szám | 8414933319344 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
13 754 Ft (10 830 Ft + ÁFA)
27 508 Ft (21 660 Ft + ÁFA) / kg
21 031 Ft (16 560 Ft + ÁFA)
35 052 Ft (27 600 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.