A tömésnek köszönhetően a kacsa húsa zsírrostokban gazdagabb az átlagos kacsáénál, így zamatosabb marad a sütést követően. Kiválóan feldolgozható, akár egyben vagy darabjaira bontva. A kacsában található egy min. 600g-os hízott máj, amit terrineknek, moussnak felhasználható vagy akár szeletben de egyben is süthető. Nagyon jól párosítható a húsa gyümölcsökkel, és különösen jól passzol hozzá a testes vörösbor.
Az ár a feltételezett 4,5 kg-os súlyon alapul! A számla végösszege a valós terméksúlytól függően módosulhat!
a kacsa súlya 4000g - 5500g
Egész kacsa tisztított, zsigerelt, fejjel, lábbal, májával, friss vákuumcsomagolásban. Fogyasztás előtt a terméket hőkezelni, sütni, főzni szükséges. A felbontás után mihamarabb dolgozza, fogyassza el.
Energia kcal | 564 |
Energia kJ | 135 |
Zsír | 6 |
Telített zsírsavak | 2,3 |
Szénhidrátok | 0,9 |
Cukor | 18,3 |
1 248 Ft (1 189 Ft + ÁFA)
3 567 Ft (3 397,14 Ft + ÁFA) / kg
1 616 Ft (1 539 Ft + ÁFA)
4 617 Ft (4 397,14 Ft + ÁFA) / kg
14 112 Ft (13 440 Ft + ÁFA)
17 640 Ft (16 800 Ft + ÁFA) / kg
1 969 Ft (1 550 Ft + ÁFA)
10 095 Ft (7 948,72 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.