A csicseriborsó, csakúgy, mint a bab és a lencse, hüvelyesek. Használjon főtt vagy egész borsót csíráztatottként, majd blansírozott hajtásokat. Nyersen emészthetetlen méreganyagokat tartalmaznak. A csicseriborsóból húsgombóc készíthető, beilleszthető, kenhető vagy mártatható, és jól passzolhat rizsételekhez és kuszkuszhoz. A csíráztatott csicseriborsó értékes adalék a salátákhoz és levesekhez.
A csicseriborsó félbevágva, szárítva. összetevők: csicseriborsó. A szárított csicseriborsót legalább 12 órán át kell áztatni. A felhasznált vizet helyettesíteni kell új vízzel. A csicseriborsót főzés előtt ismét alaposan leöblítik. A főzési idő ekkor kb. 2 óra. Ha a csicseriborsót 24 órán át áztatja, a főzési idő körülbelül 30-40 percre csökken. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felnyitás után a tartalmat légáteresztő tartályban kell tárolni.
Energia kcal | 362.000 |
Energia kJ | 1513.000 |
Zsír | 5.200 |
Telített zsírsavak | 0.600 |
Szénhidrátok | 59.800 |
Cukor | 3.500 |
Fehérje | 21.400 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Global Foods Trading GmbH |
Származási ország | Németország |
1 778 Ft (1 400 Ft + ÁFA)
3 556 Ft (2 800 Ft + ÁFA) / kg
1 994 Ft (1 570 Ft + ÁFA)
40 Ft (31,40 Ft + ÁFA) / darab
1 740 Ft (1 370 Ft + ÁFA)
3 222 Ft (2 537,04 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.