Ezeket az apró, piros chiliket ecetben pácolják. A chilit a konyha legforróbb fűszerének tartják. Ezért óvatosnak kell lenni a fűszerezéskor, mivel a főzés során a csípősségük fokozódik. Egy étel fűszerezésének jó módja a chilivel: - pirítson meg egy chilipaprikát olajban, majd használja az olajat fűszerként.
Összetevők: vörös chili 50%, víz, szeszes ecet, tartósítószer: E211. Felbontás után, hűtve korlátozott ideig eltartható. Thaiföldről származó termék.
Energia kcal | 76.000 |
Energia kJ | 315.000 |
Zsír | 0.900 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 6.000 |
Cukor | 2.500 |
Fehérje | 4.000 |
Só | 0.050 |
ISBN szám | 8852646182006 |
Gyártó | Heuschen und Schrouff OFT B.V. |
Származási ország | Németország |
5 004 Ft (3 940 Ft + ÁFA)
12 510 Ft (9 850 Ft + ÁFA) / kg
2 807 Ft (2 210 Ft + ÁFA)
28 067 Ft (22 100 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.