A trehalózcukor növényi keményítőből nyert kettős cukor (diszacharid). Alacsonyabb édesítőereje (körülbelül 45%), mint a normál asztali cukoré. Más cukrokhoz képest a trehalóz kémiailag, termikusan és saválló. A trehalóz megvédi a sejteket a jégkristályok által okozott károsodásoktól a fagyasztási és mélyfagyasztási folyamatok során. Fagylalt, pékáruk, cukrászda, gyümölcskészítmények, lekvárok, szószok, mustár és csokoládék gyártásához használják. Sütés cukros vízben: 3,5: 1 rész cukor és víz, egyszer forraljuk 110 ° C - 125 ° C hőmérsékleten. Használjon magas, vékony edényt, ha lehetséges !!
Tápióka-keményítőből készült diszacharid. Összetevők: Trehalózcukor (tápióka-keményítőből készül). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Óvja az erős szagoktól.
Energia kcal | 355.000 |
Energia kJ | 1509.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 89.000 |
Cukor | 89.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
ISBN szám | 4025084194526 |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
2 807 Ft (2 210 Ft + ÁFA)
28 067 Ft (22 100 Ft + ÁFA) / kg
787 Ft (620 Ft + ÁFA)
15 748 Ft (12 400 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.