+

Trehalózcukor, nem túl édes, fagyasztott készítményekhez, Cukor-viz fritőz, 1 kg

Trehalózcukor, nem túl édes, fagyasztott készítményekhez, Cukor-viz fritőz, 1 kg
  • Cikkszám: 1945210 668 Ft (8 400 Ft + ÁFA)10 668 Ft (8 400 Ft + ÁFA) / kgSúly: 1.01 kg
Kosárba

Termékleírás

A trehalózcukor növényi keményítőből nyert kettős cukor (diszacharid). Alacsonyabb édesítőereje (körülbelül 45%), mint a normál asztali cukoré. Más cukrokhoz képest a trehalóz kémiailag, termikusan és saválló. A trehalóz megvédi a sejteket a jégkristályok által okozott károsodásoktól a fagyasztási és mélyfagyasztási folyamatok során. Fagylalt, pékáruk, cukrászda, gyümölcskészítmények, lekvárok, szószok, mustár és csokoládék gyártásához használják. Sütés cukros vízben: 3,5: 1 rész cukor és víz, egyszer forraljuk 110 ° C - 125 ° C hőmérsékleten. Használjon magas, vékony edényt, ha lehetséges !!

Tápióka-keményítőből készült diszacharid. Összetevők: Trehalózcukor (tápióka-keményítőből készül). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Óvja az erős szagoktól.

Paraméterek

Energia kcal355.000
Energia kJ1509.000
Zsír0.000
Telített zsírsavak0.000
Szénhidrátok89.000
Cukor89.000
Fehérje0.000
0.000
Allergén - Gluténnyomokban
Allergén - Tojásnyomokban
Allergén - Mogyorónyomokban
Allergén - Csillagfürtnyomokban
Allergén - Tejnyomokban
Allergén - Diónyomokban
Allergén - Szójababnyomokban

Egyéb adatok

ISBN szám4025084194526
GyártóAbgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel
Származási országNémetország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mennyi 3 meg 5 betűvel leírva?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.