A hab 50% -os hízott libamájból áll, amelyet Rougié egyik napról a másikra portóival pácolt. A másik 50% -ot: csirkemáj, zöldszalonna, tojás és fűszerek alkotják. A kettő együttes színezése finom, krémes állagú szilárd habot eredményez. Ideális amuse-bouche, szendvicsekként, köretként hideg vadtálakkal. Bármilyen kis sült filé darab társaként, a tekercs átmérője kb. 54 mm.
Libamáj Mousse. Összetevők: 50% libamáj, sertészsír, víz, Tojás, csirkemáj, portbor, só, TEJFEHÉR, sertés zselatin, bors, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, tartósítószer: nitrit-gyógyító só. Tárolja hűvös és száraz helyen, + 2 ° C és + 4 ° C között. Tulajdonságok: Alkoholot, állati tejből származó fehérjét, nátrium-nitritet tartalmaz.
Energia kcal | 393.000 |
Energia kJ | 1624.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 15.000 |
Szénhidrátok | 1.000 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 9.000 |
Só | 1.500 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
1 791 Ft (1 410 Ft + ÁFA)
9 948 Ft (7 833,33 Ft + ÁFA) / kg
2 470 Ft (1 945 Ft + ÁFA)
206 Ft (162,08 Ft + ÁFA) / darab
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.