Rillette: Hentes specialitás Franciaországban (régi francia rille / reille = húscsíkokból), amelyet gyakran előételként élveznek a kenyéren. Erre a célra finomra vágott vagy akár darált, jól fűszerezett szalonnazsíros húst főztek először, majd csont nélkül. Ennek alapja lehet a sertéshús, de a liba, a kacsa, a nyúl és más hús is. A rost finom, csak kenhető masszát ad, és hidegen tálalják a kenyérhez.
Kacsahús rillette. összetevők: 56% kacsahús bőrrel, 30% kacsazsír, víz, apróra vágott hagyma (hagyma, napraforgómag olaj), bors, só, kakukkfű, fokhagyma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Származás: Franciaország.
Energia kcal | 487.000 |
Energia kJ | 2009.000 |
Zsír | 49.000 |
Telített zsírsavak | 16.000 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 0.600 |
Fehérje | 8.700 |
Só | 1.200 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
3 632 Ft (2 860 Ft + ÁFA)
14 529 Ft (11 440 Ft + ÁFA) / kg
3 975 Ft (3 130 Ft + ÁFA)
39 751 Ft (31 300 Ft + ÁFA) / kg
1 867 Ft (1 470 Ft + ÁFA)
9 574 Ft (7 538,46 Ft + ÁFA) / kg
5 004 Ft (3 940 Ft + ÁFA)
10 008 Ft (7 880 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.