Rillette: Hentes specialitás Franciaországban (régi francia rille / reille = húscsíkokból), amelyet gyakran előételként élveznek a kenyéren. Erre a célra finomra vágott vagy akár darált, jól fűszerezett szalonnazsíros húst főztek először, majd csont nélkül. Ennek alapja lehet a sertéshús, de a liba, a kacsa, a nyúl és más hús is. A rost finom, csak kenhető masszát ad, és hidegen tálalják a kenyérhez.
Kacsahús rillette. összetevők: 56% kacsahús bőrrel, 30% kacsazsír, víz, apróra vágott hagyma (hagyma, napraforgómag olaj), bors, só, kakukkfű, fokhagyma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Származás: Franciaország.
Energia kcal | 487.000 |
Energia kJ | 2009.000 |
Zsír | 49.000 |
Telített zsírsavak | 16.000 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 0.600 |
Fehérje | 8.700 |
Só | 1.200 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
3 021 Ft (2 560 Ft + ÁFA)
7 706 Ft (6 530,61 Ft + ÁFA) / kg
2 375 Ft (1 870 Ft + ÁFA)
12 179 Ft (9 589,74 Ft + ÁFA) / kg
3 531 Ft (2 780 Ft + ÁFA)
35 306 Ft (27 800 Ft + ÁFA) / kg
2 019 Ft (1 590 Ft + ÁFA)
14 958 Ft (11 777,78 Ft + ÁFA) / kg
7 468 Ft (5 880 Ft + ÁFA)
74 676 Ft (58 800 Ft + ÁFA) / kg
10 236 Ft (8 060 Ft + ÁFA)
25 591 Ft (20 150 Ft + ÁFA) / kg
3 061 Ft (2 410 Ft + ÁFA)
25 506 Ft (20 083,33 Ft + ÁFA) / kg
3 061 Ft (2 410 Ft + ÁFA)
25 506 Ft (20 083,33 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.