Rillette: Hentes specialitás Franciaországban (régi francia rille / reille = húscsíkokból), amelyet gyakran előételként élveznek a kenyéren. Erre a célra finomra vágott vagy akár darált, jól fűszerezett szalonnazsíros húst főztek először, majd csont nélkül. Ennek alapja lehet a sertéshús, de a liba, a kacsa, a nyúl és más hús is. A rost finom, csak kenhető masszát ad, és hidegen tálalják a kenyérhez.
Kacsahús rillette. összetevők: 56% kacsahús bőrrel, 30% kacsazsír, víz, apróra vágott hagyma (hagyma, napraforgómag olaj), bors, só, kakukkfű, fokhagyma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Származás: Franciaország.
Energia kcal | 487.000 |
Energia kJ | 2009.000 |
Zsír | 49.000 |
Telített zsírsavak | 16.000 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 0.600 |
Fehérje | 8.700 |
Só | 1.200 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
3 454 Ft (2 720 Ft + ÁFA)
13 818 Ft (10 880 Ft + ÁFA) / kg
3 785 Ft (2 980 Ft + ÁFA)
37 846 Ft (29 800 Ft + ÁFA) / kg
1 778 Ft (1 400 Ft + ÁFA)
9 118 Ft (7 179,49 Ft + ÁFA) / kg
4 940 Ft (3 890 Ft + ÁFA)
9 881 Ft (7 780 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.