Rillette: Hentes specialitás Franciaországban (régi francia rille / reille = húscsíkokból), amelyet gyakran előételként élveznek a kenyéren. Erre a célra finomra vágott vagy akár darált, jól fűszerezett szalonnazsíros húst főztek először, majd csont nélkül. Ennek alapja lehet a sertéshús, de a liba, a kacsa, a nyúl és más hús is. A rost finom, csak kenhető masszát ad, és hidegen tálalják a kenyérhez.
Kacsahús rillette. összetevők: 56% kacsahús bőrrel, 30% kacsazsír, víz, apróra vágott hagyma (hagyma, napraforgómag olaj), bors, só, kakukkfű, fokhagyma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Származás: Franciaország.
Energia kcal | 487.000 |
Energia kJ | 2009.000 |
Zsír | 49.000 |
Telített zsírsavak | 16.000 |
Szénhidrátok | 1.400 |
Cukor | 0.600 |
Fehérje | 8.700 |
Só | 1.200 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
4 024 Ft (3 410 Ft + ÁFA)
20 119 Ft (17 050 Ft + ÁFA) / kg
3 924 Ft (3 090 Ft + ÁFA)
15 697 Ft (12 360 Ft + ÁFA) / kg
4 755 Ft (4 030 Ft + ÁFA)
23 777 Ft (20 150 Ft + ÁFA) / kg
4 318 Ft (3 400 Ft + ÁFA)
43 180 Ft (34 000 Ft + ÁFA) / kg
2 502 Ft (1 970 Ft + ÁFA)
12 830 Ft (10 102,56 Ft + ÁFA) / kg
20 942 Ft (16 490 Ft + ÁFA)
116 346 Ft (91 611,11 Ft + ÁFA) / kg
7 836 Ft (6 170 Ft + ÁFA)
78 359 Ft (61 700 Ft + ÁFA) / kg
5 474 Ft (4 310 Ft + ÁFA)
10 947 Ft (8 620 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.