Wagyu annak a japán szarvasmarhafajtának a neve, amelynek kulináris előnye, hogy több izomközi zsírt halmoz fel. Ez minden tekintetben jobb és kerekebb ízt biztosít. Ami szintén különleges ebben a szilárd zsírban, az a diós és vajszerű aromája. Régebben a marhafaggyút klasszikusan a mélysütéshez használták, mivel a égéspontja nagyon magas. Ezért használják még ma is a konyhában a magas hőmérsékleten történő sütéshez és a klasszikus angol piték elkészítéséhez.
Bajor Wagyu marhahúsból származó kiolvasztott zsír. Összetevők: Wagyu marhahúsból származó zsír. Hűvös helyen, +3°C és +7°C között tárolja.
Energia kcal | 896.000 |
Energia kJ | 3682.000 |
Zsír | 99.500 |
Telített zsírsavak | 47.300 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.030 |
Allergén - Glutén | traces |
Allergén - Tojás | traces |
Allergén - Tej | traces |
Allergén - Mustár | traces |
Allergén - Szójabab | traces |
Allergén - Zeller | traces |
Allergén - Szulfitok | traces |
ISBN szám | 4025084505438 |
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
3 556 Ft (2 800 Ft + ÁFA)
3 556 Ft (2 800 Ft + ÁFA) / kg
4 280 Ft (3 370 Ft + ÁFA)
23 777 Ft (18 722,22 Ft + ÁFA) / kg
1 969 Ft (1 550 Ft + ÁFA)
10 095 Ft (7 948,72 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.