A fekete kömény a Nigella nevű latinból származik, és eredetileg Ázsiából, a Közel-Keletről és Európából származik. Ma főleg Indiában termesztik. A kis fekete magok kissé gyantás ízűek, kissé hasonlítanak az oregánóra. A fekete köményt, más néven hagymamagot, zöldséges ételek (különösen padlizsán), hüvelyesek, saláták és baromfi ízesítésére használják. Jobb, ha mozsárral őröljük a magokat, nem pedig őröljük őket. A magokat török kenyér meghintésére is használják.
Nigella magok. Összetevők: a nigella növény magjai. Száraz helyen tárolandó. Indiából származó termék. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel GmbH |
Származási ország | India |
1 283 Ft (1 010 Ft + ÁFA)
12 827 Ft (10 100 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.