Nagyon enyhe, enyhén édes íz, egy kis zöld fahatással és az olaj jellegzetes visszhangjával. Nagyon jó erős gazpachókhoz, paradicsomsalátához, húsokhoz, húsételekhez és erős halakhoz. José M. Valderrama nagyapja 1920-ban alapította az első olívaolaj-gyárat a családi tulajdonban lévő finca területén Montillában, Córdobától 50 km-re északkeletre. Ma a birtok 273 hektárnyi területet foglal magában, 75 000 olajfával. José Valderrama egy szerelővel együtt forradalmi eljárást dolgozott ki az olívaolaj kinyerésére, amely teljesen új termelési létesítmények építéséhez vezetett. Az olajbogyó betakarításától a friss olajbogyó "lé" első folyásáig alig 45 perc telik el, ami garantálja az aromák, az ízek és az ízek maximális kiaknázását.
Összetevők: Extra szűz olívaolaj - első osztályú - közvetlenül az olajbogyóból, kizárólag mechanikus módszerekkel kinyerve. Hidegen sajtolt. Tárolja fénytől és hőtől védve. Spanyolországban gyártják és palackozzák.
Energia kcal | 824.000 |
Energia kJ | 3400.000 |
Zsír | 92.000 |
Telített zsírsavak | 14.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
ISBN szám | 62299 |
Gyártó | ACEITE DE OLIVA VALDERRAMA SL |
Származási ország | Spanyolország |
1 283 Ft (1 010 Ft + ÁFA)
1 283 Ft (1 010 Ft + ÁFA) / kg
2 858 Ft (2 250 Ft + ÁFA)
1 143 Ft (900 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.