A zöldbors előállításához a borsbogyókat (piper nigrum) jóval érésük előtt jóval betakarítják, vagy sós vagy savas lapokba helyezik, vagy gyorsan megemelik magas hőmérsékleten vagy vákuumban. Ez a fajta kezelés megakadályozza a borsbogyók erjedését és ezáltal az elszíneződését. A zöld bors kevésbé csípős, friss és zöld ízű. Ezek a borsok szárítottak, frissen őrölhetők vagy darálhatók egy borsőrlőben vagy mozsárban. A zöld borsot sertéshús, csirke, homár, rák és hal ízesítésére használják.
Szárított zöld bors. Összetevők: zöld bors (Piper nigrum). Hűvös helyen (max. + 15 ° C), szárazon és fénytől védve tárolandó. Tulajdonságok: Táplálkozási értékeket nem kell megadni. "
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.