A zöld bors előállításához a borsbogyókat (piper nigrum) jóval érésük előtt jóval betakarítják, vagy sós vagy savas lapokba helyezik, vagy gyorsan szárítják magas hőmérsékleten vagy vákuumban. Ez a fajta kezelés megakadályozza a borsbogyók erjedését és ezáltal az elszíneződését. A zöld bors kevésbé erős, és friss és zöld az íze. Ezeket a borsokat sós lében pácolják. Ez puhává teszi a borsot. Finomabb ízt ad a steakeknek, filéknek, gulyásoknak stb.
A zöldpaprika válogatott. Összetevők: Bors, víz, pálinkaecet, étkezési só, antioxidáns: aszkorbinsav. Tartósítószert nem adunk hozzá. Bármilyen homályosság természetes. A borsot egyszerűen le kell öblíteni vízzel. Felbontás után hűvös helyen tárolandó, és néhány napon belül felhasználható. "
Energia kcal | 45.000 |
Energia kJ | 189.000 |
Zsír | 0.300 |
Telített zsírsavak | 0.100 |
Szénhidrátok | 3.800 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 2.400 |
Só | 8.650 |
Gyártó | Reichold Feinkost GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.