Javasoljuk, hogy vad sonkánkat vékonyra szeleteljék, az íze így még jobban élvezhető. Tökéletesen illik rusztikus kenyérhez, friss spárgához vagy tapashoz.
Minőségünkben a vad sonka csak olyan stressz nélkül leölt vaddisznók lábából készülhet. Az állatok az észak-német régióból származnak, mert a szigorú minőség-ellenőrzés, a vadászok iránti bizalom és az alapanyag teljes nyomon követhetősége a számunkra sikeres termelés alapvető követelményei. A kikeményedési folyamat során a sonkákat minden nap kézzel forgatják és ellenőrizik érettségüket. Az úgynevezett száraz pácolási folyamat után a sonkákat 14 napig óvatosan füstölik a bükkforgács felett. Így nyeri el a Ziesemeyeri vaddisznó ízét és kiváló minőségét.
Vaddisznó sonka (100 g sonkánál legalább 150 g húsból készül) , Asztali só, cukor, szőlőcukor, antioxidánsok: nátrium-aszkorbát, természetes fűszerek, tartósítószerek: bükkfa füst, nátrium-nitrit. Hűtve tárolandó, legfeljebb + 7 ° C-on. "
Energia kcal | 141.000 |
Energia kJ | 593.000 |
Zsír | 3.800 |
Telített zsírsavak | 1.300 |
Szénhidrátok | 0.900 |
Cukor | 0.490 |
Fehérje | 25.700 |
Só | 8.050 |
Gyártó | Ziesemeyer UG (haftungsgeschränkt) |
Származási ország | Németország |
12 154 Ft (9 570 Ft + ÁFA)
30 385 Ft (23 925 Ft + ÁFA) / kg
30 074 Ft (23 680 Ft + ÁFA)
30 074 Ft (23 680 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.