Javasoljuk, hogy vad sonkánkat vékonyra szeleteljük, így az íze még jobban élvezhető. Tökéletesen illik rusztikus kenyérhez, friss spárgához vagy tapashoz.
Minőségünkben a vad sonka csak stressz nélkül vadászott szarvas lábakból készíthető. Az állatok az észak-német régióból származnak, mert a szigorú minőség-ellenőrzés, a vadászok iránti bizalom és az alapanyag teljes nyomon követhetősége a számunkra sikeres termelés alapvető követelményei. A kikeményedési folyamat során a sonkákat minden nap kézzel forgatják és ellenőrizik érettségüket. Az úgynevezett száraz pácolási folyamat után a sonkákat 14 napig óvatosan füstölik a bükkforgács felett. Így nyeri el ízletes illatát és kiváló minőségét a Ziesemeyer vad sonka.
Gímszarvas sonka "pape"(legalább 150 g húsból készül 100 g sonkára). Hozzávalók: Gímszarvas láb hús , Asztali só, cukor, szőlőcukor, antioxidánsok: nátrium-aszkorbát, természetes fűszerek, tartósítószerek: bükkfa füst, nátrium-nitrit. Hűtve tárolandó, legfeljebb + 7 ° C-on. "
Energia kcal | 128.000 |
Energia kJ | 540.000 |
Zsír | 1.900 |
Telített zsírsavak | 0.740 |
Szénhidrátok | 1.100 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 26.500 |
Só | 6.630 |
Gyártó | Ziesemeyer UG (haftungsgeschränkt) |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.