A Yakiniku szósz egyaránt használható pácolásra és grillezett húsok mártogatására. Hagyományosan ezt a szószt steakek pácolásához használják. A húst azonban elég, ha grillezés előtt megkenjük vele. Ez a mártás tökéletes grillezéshez és grillezett steakekhez.
Összetevők: Glükóz-fruktóz szirup, víz, cukor, hidrolizált tojásfehérje (BÚZA), almalé, almapüré, fokhagyma, só, ecet, szójaszósz (KAKASZ, SOJABAB, BARLEY), módosított keményítő, paprika, SZEZÁM, MUSTÁR, bors, pirospaprika, sűrítőanyag: E406. Használat előtt felrázzuk. Elkészítés: A húst a húsmennyiség 20-30%-ának megfelelő mennyiségű mártással pácolja be. Süssük meg: Közvetlenül a hozzávalók megfőzése előtt adjon hozzá a húsmennyiség 20-30%-ának megfelelő mennyiségű mártást. Tárolja hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve. Felbontás után hűvös helyen tárolja. Japánból származó termék.
Energia kcal | 170.000 |
Energia kJ | 711.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.120 |
Szénhidrátok | 37.100 |
Cukor | 31.600 |
Fehérje | 2.100 |
Só | 5.300 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Szezámmag | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza. árpa |
ISBN szám | 4904131670629 |
Gyártó | Nihon Shokken Holidings CO. |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.