Ez a BBQ szósz a sansho, a japán hegyi bors fantasztikus ízét hordozza. A mirin és az alma finom édessége és az erős fokhagyma kiegyensúlyozza ezt a szószt. Ideális húsokhoz, zöldségekhez és halakhoz. Alkalmas pácnak vagy mártogatósnak. Nagyon finom sült tészták és sült rizs finomításához is. Az Ibaraki tartományból származó Shibanuma 1688 óta hagyományos shoyu gyártó.
Összetevők: SOYA SZÓSZ (víz, SOYABAJ, só, BÚZA), víz, mirin (édes rizsbor), cukor, hagyma, sörfőző ecet, alma, fokhagyma, só, sűrítőanyag: E415, 0,12% japán bors, fehér bors, fekete bors, pirospaprika. Szobahőmérsékleten és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Energia kcal | 163 |
Energia kJ | 683 |
Zsír | 0 |
Telített zsírsavak | 0 |
Szénhidrátok | 34,8 |
Cukor | 19,6 |
Fehérje | 4,3 |
Só | 6,4 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.