A Xantana-t a kukoricakeményítőnek a káposztában található baktériumtípussal történő erjesztésével nyerik. A Xantana nagy sűrítőerővel rendelkezik. Emellett figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkezik szuszpendálószerként is, és heterogén keverékekben képes a folyadékban tartani a kis szilárd anyagokat, például a rostokat és a darabokat. A készítményekben a gázrészecskéket is képes megtartani. Tulajdonságok: Hidegen és melegen (max. 50°C-ig) oldódó por. Még ha a készítményt temperálják is, a Xantana nem veszíti el sűrítő tulajdonságait. Erőteljesen keverje be, vagy adjon hozzá óvatos mozdulatokkal, amíg magától fel nem szívja a nedvességet.
Összetevők: Xantán gumi E415. Adagolás: 3g/kg. Hűvös és száraz helyen tárolja.
Allergén - Tej | nyomokban |
ISBN szám | 8414933570233 |
Gyártó | Sosa Ingredients |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.