A nemes, nagyon sovány sertésfilét dióval együtt dolgozzák fel és levegőn szárítják. Próbálja ki mediterrán módon - vékonyan felszeletelve pirított bagetten vagy olívaolajban sült ciabattán.
A stájerországi Vulkanlandben található Vulcano sonkagyár ízletes sertés specialitásokat állít elő. A hosszú érlelés, a kiegyensúlyozott fűszerezés és a füst lehetővé teszi a hús finom ízének kihozatalát, mivel jóval több mint 100 aromát tartalmaz.
VULCANO Diófilé, sertéshús. összetevők: Sertéshús, Dió és Dióolaj 1%, jódozatlan só, szőlőcukor, cukor, fűszerek, élesztő kivonat, természetes aroma, fűszerkivonatok, tartósítószerek: nátrium-nitrit, füst. Hűtve (+ 2 ° C - + 8 ° C) és fénytől védve tárolandó. Tulajdonságai: gluténmentes, laktózmentes.
Energia kcal | 220.000 |
Energia kJ | 926.000 |
Zsír | 7.700 |
Telített zsírsavak | 2.700 |
Szénhidrátok | 0.800 |
Cukor | 0.800 |
Fehérje | 36.700 |
Só | 3.600 |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | dió |
Gyártó | Vulcano Schinkenwarenmanufaktur GmbH & Co. KG |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.