Ez az Auersbacher szalámi érlelt nyers kolbász tökmaggal. A stájerországi Vulkanlandben található Vulcano sonkagyár ízletes sertés specialitásokat állít elő.
A hosszú érlelés, a kiegyensúlyozott fűszerezés és a füst lehetővé teszi a hús finom ízének kihozatalát, mivel jóval több mint 100 aromát tartalmaz. A Vulcano disznók különféle gabonákkal etethetők, legfeljebb 180 kg. és vágásra készek.
Auerbacher nyers tökmagos kolbász. Összetevők: sertéshús *, tökmag **, étkezési só, fűszerek (mustárt tartalmaz), szőlőcukor, maltodextrin, antioxidánsok: nátrium-aszkorbát, természetes aroma, fűszerkivonatok, répapor, tartósítószer: nátrium-nitrit. CELERY nyomokat tartalmazhat. * (146 g hús 100 g végtermékhez). ** (4,4 g tökmag 100 g végtermékhez). A kolbászbél nem ehető. Hűtve (+ 2 ° C - + 8 ° C) és fénytől védve tárolandó.
Energia kcal | 447.000 |
Energia kJ | 1868.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 17.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 24.000 |
Só | 4.100 |
Allergén - Mustár | tartalmaz |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Vulcano Fleischwarenmanufaktur GmbH & Co. KG |
Származási ország | Ausztria |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.