A gesztenye nagyon népszerű Ázsiában. Az ilyen típusú gesztenyét állóvizekben termesztik, és csak kézzel lehet betakarítani. Az édesvízi gesztenyét hámozzák, mint az almát. A sós vízben a gesztenye főzési ideje kb. 5 perc. Édes, enyhe és aromás ízük van, Ázsiában frissen használják sült ételekkel vagy a töltelékek szilárdabb kiegészítőjeként. Szirupba helyezve gyakran desszertek készülnek róluk. Az itt kínált árukat már hámozták és szirupba tették.
Szirupba helyezett vízi gesztenye. Összetevők: 41% vizes gesztenye, 38% víz, 21% cukor, savanyító: E330, tartósítószer: NÁTRIUM DISZULFIT E223. Egy másik tartályban történő felbontás után korlátozott ideig használható le. Thaiföldön készült.
Energia kcal | 85.000 |
Energia kJ | 363.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 20.600 |
Cukor | 16.400 |
Fehérje | 0.300 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Heuschen & Schrouff OFT B.V. |
Származási ország | Thaiföld |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.