FR-BIO-01 Andoa Lait enyhe tejjegyekkel rendelkezik, 39% kakaótartalommal. Az organikus kupa egy olvadó csokoládé, amely finom tejjel és enyhe csokoládéjegyekkel csábít. Ezt kifinomult módon kissé keserű hangok hangsúlyozzák. A tisztességes kereskedelmű Andoa Lactée minden cukrászda alkalmazásában jól kombinálható a mogyoró, a dió, a pekándió és a makadámiadió diós ízével. Vanília- és kávéaromákkal, valamint akácméz és vaj-karamell jegyekkel is.
Organikus tejcsokoládé, kakaó: minimum 39%. Összetevők: nádcukor *, kakaóvaj *, TELJES TEJPOR *, kakaóbab *, emulgeálószer: SZÓJALECITIN *; * ellenőrzött ökológiai termesztésből. Tárolja hűvös és száraz helyen, + 16 ° C / + 18 ° C között. EU / nem EU mezőgazdaság. Tulajdonságai: tisztességes kereskedelem, állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 580.000 |
Energia kJ | 2413.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 46.000 |
Cukor | 44.000 |
Fehérje | 9.000 |
Só | 0.270 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.