A japán szilvaecetnek mindig viszonylag magas a sótartalma! Így például gyors savanyúságot varázsolhat. Egyszerűen csak félbevágja vagy vékony szeletekre vágja a retket, és egy éjszakán át a hűtőszekrényben hagyja ázni. A fésűkagylóból vagy fehér húsú halakból készült carpaccio különleges tapintásúvá tehető ezzel az umesuval. Wakayama tartomány híres a japán szilváról ( vagy sárgabarackról ), és ez a fantasztikus szilvaillatú szilvaecet is onnan származik. A különleges rózsaszín-piros színt a piros shiso adja. A piros shiso nemcsak színezi a szilvát, hanem különleges aromát is ad neki. Ennek a különleges minőségnek nagyon szép, széles, testes umamija van, és nem csak lapos és sós.
Szilvaecet, 4% savtartalom. Összetevők: Szilva, perilla, só.
Energia kcal | 4 |
Energia kJ | 17 |
Zsír | 0,70 |
Telített zsírsavak | 0,1 |
Szénhidrátok | 1,1 |
Cukor | 0,1 |
Fehérje | 0,6 |
Só | 22,7 |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.