A Triquell hideglé-kötőanyag ideális kötőanyag a gyümölcs töltelékének sűrítésére. Íztelen, sütésálló és fagyálló, nagy átlátszósággal. Új minőség !!! Biztonságos, csomómentes alkalmazás. Alapvető recept: 100-150g Triquell, 300 g cukor és 1 liter gyümölcslé / víz. Keverje össze a Triquell-t cukorral, keverje bele a hideg folyadékba, és hajtsa bele a gyümölcsöt.
Hideg lé kötő, semleges a gyümölcs töltelék készítéséhez. Összetevők: módosított keményítő (E1414), cukor. Nagy átlátszóság, vágás, sütés és fagyasztóálló, nem porosodik, nem csomósodik, megőrzi a gyümölcsöt a hosszabb ideig tartó felrakás miatt
Alapvető recept: 100g Triquell, 300g cukor, 1 l gyümölcslé / víz. Keverje össze a hideg lé-kötőanyagot cukorral, keverje bele a folyadékba, hajtsa be a gyümölcsöt. Vegye figyelembe az élelmiszer-adalékanyagok maximális mennyiségét és felhasználását az élelmiszerekben az 1333/2008 / EK rendeletnek megfelelően! Csak professzionális használatra! Hűtve (max. + 25 ° C) és szárazon tárolandó.
Energia kcal | 376.000 |
Energia kJ | 1597.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 93.600 |
Cukor | 2.500 |
Fehérje | 0.100 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.