Zselésítő és sűrítő szer Gellan (E418).
Összetevők: Sűrítő: Gellan (E418). Keverjük össze erőteljesen, hűtsük le, forraljuk fel, és hagyjuk kihűlni. Gyorsan megkeményedik és ellenáll akár + 90 ° C magas hőmérsékletnek is. Nem túl hatékony sós ételekben, és jobban működik kalciumban gazdag összetevőkkel, például joghurttal és más tejtermékekkel. Javasolt adagolás: 6-10 g / l. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 168.000 |
Energia kJ | 704.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 82.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 1.000 |
Só | 1.200 |
Gyártó | Hergestellt von: Gastrocultura Mediterránea SL |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.