Ezek a tonka gyümölcs magjai, Dél-Amerika északi részéből származnak, és egyre inkább eljutnak a magán ínyenc konyhákba. A konyhában a tonkababot főleg desszertekben használják, gyakran reszelve. A Tonka bab por sokféle édes ételben felhasználható - fagylalt, joghurt, praliné vagy krém brülée összetevõjeként, különféle sült finomságokban, mint például szuflé, sütemény vagy keksz, vagy okos titkos összetevőként paradicsomszószokban. A tonkabab nagyon jól használható vaníliapótlóként minden olyan receptben, amelyben vanília szükséges. A legfontosabb azonban a tonkabab és a por kíméletes használata, mivel a mellékhatásokra gyakran figyelmeztetnek a túlzott adagolásnál.
Tonka bab por. Összetevők: Tonka bab (Dipteryx odorata). A tonka bab természetesen nagyon nagy mennyiségű kumarint tartalmaz, ezért kérjük, használja őket nagyon takarékosan, magában fogyasztásra nem alkalmas! Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.