A méhsejtből előbújva a méz kezdetben teljesen tiszta és folyékony. Szilárddá válik, ha folyadékot veszít és hosszú ideig állva kristályosodik. Ez a folyamat a virág típusától függően különböző időtartamot igényel, általában minél sötétebb a szín, annál erősebb az íze. Ez a méz nagyon fűszeres, íze kissé karamellás, és nagyon intenzív íze van. Különösen a holm tölgy méz elérhetősége nagyon korlátozott.
Holm tölgy méz. összetevők: tölgyfa méz. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 302.000 |
Energia kJ | 1283.000 |
Zsír | 0.100 |
Telített zsírsavak | 0.060 |
Szénhidrátok | 75.100 |
Cukor | 75.100 |
Fehérje | 0.400 |
Só | 0.030 |
Allergén - Dió | nyomokban |
Gyártó | TORRONS I MEL ALEMANY S.L. |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.